Totaalpakket beveiliging tijdens vakanties

Mocht u voor een langere periode afwezig zijn, bijvoorbeeld tijdens een vakantie dan kunnen wij een totaalpakket van beveiliging voor u verzorgen, u moet dan denken aan de volgende diensten;

  • Interne en externe controle rondes van uw woning en/ of berging/ schuur, hierbij wordt er dan gelet op deuren en ramen die zijn afgesloten, aanwezigheid van onbevoegden en of er veranderlijke omstandigheden zijn na een eerdere controleronde en of er geen andere bijzonderheden zich voordoen.
  • Ook is er de mogelijkheid om tijdens deze ronde de brievenbus te legen en de post eventueel binnen te leggen, of juist van de deurmat te halen en uit het zicht te leggen.
  • De woning te controleren op lekkage of stroomuitval of andere bijzonderheden na noodweer.
  • De woning te openen en te sluiten voor externe bedrijven of personen die werkzaamheden bij u moeten uitvoeren in de periode dat u afwezig bent, en die u liever geen sleutel en/ of code van het alarmsysteem van uw woning geeft.
  • Het plaatsen van een tijdelijk alarmsysteem tijdens uw afwezigheid, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • Ook is er in overleg de mogelijkheid voor het verzorgen van andere specifieke zaken.


Het voordeel voor het laten uitvoeren van deze diensten door ons bedrijf is dat u geen familielid of kennissen ‘lastig’ hoeft te vallen, en dat u de maatregelen laat uitvoeren door een professioneel bedrijf die hier met “andere” ogen naar kijkt.

Wilt u meer weten over onze diensten?